UltraNet. Oplossingen voor webhosting en supersnel Internet toegang!
 6/15/19
   
   Welk abonnement is voor u het meest geschikt?

Het UltraNet DSL dienstenpakket omvat twee soorten snelle Internet-toegang:
  • UltraNet Budget ADSL: voor de particulier en eenmansbedrijven
  • UltraNet Zakelijk DSL: voor de klein- en middenzakelijke gebruiker
Welk pakket het meest geschikt is, wordt sterk bepaald door de functie van de Internet-verbinding. Heeft gegarandeerde bandbreedte niet de hoogste prioriteit, dan is UltraNet Budget ADSL een goed keuze. U deelt uw UltraNet Budget ADSL verbinding met nooit meer dan 39 andere bedrijven of particulieren. Is continue snelheid van groter belang, dan is UltraNet Zakelijk ADSL aan te raden. U deelt uw verbinding standaard met 10, of naar keuze met 4 bedrijven waaronder het uwe.

Afhankelijk van het aantal werknemers dat gebruik maakt van Internet maakt u een keuze voor een download-snelheid van 1Mb/s of zelfs 2Mb/s. Als u veel of regelmatig grote hoeveelheden data verzendt, of u heeft meerdere bedrijfsvestigingen, dan kan SDSL een interessante optie zijn. De upload-snelheid is in dat geval even groot als de download-snelheid. Voor de meest veeleisende gebruikers bieden wij tenslotte de mogelijkheid van een eigen “dedicated” DSL verbinding: ze hebben 100% zekerheid van de beschikbare bandbreedte, in beide verbindingsrichtingen.

Alle diensten kunnen worden geleverd met een zogenaamde firewall-dienst waarmee al het in- en uitgaande verkeer wordt gecontroleerd. Zo kunt u instellen dat uw medewerkers tijdens werktijd niet kunnen internetten, maar 's avonds bijvoorbeeld weer wel. De beveiliging zit rechtstreeks op de verbinding en kan dus door de gebruiker niet worden omzeild. Ook voorkomt u dat ongewenste indringer toegang krijgen tot uw PC of bedrijfsnetwerk.

>>> Nu bestellen

 UltraNet. Betrouwbaar!
Ultranet logo
 © 2010 UltraNet Internet Services bv                 Beijert 20-A - 1411 RB Naarden - T: 035 6970230 - F: 035 6946861 - Email: info@ultranet.nl