UltraNet. Oplossingen voor webhosting en supersnel Internet toegang!
 3/18/19
   
   UltraNet FAQ

Wat betekent 'ongelimiteerd dataverkeer'?

Bij UltraNet heeft u het voordeel van 'Virtually Unlimited Traffic'. Dat betekent dat u feitelijk het gemak heeft van ongelimiteerd dataverkeer: Elke keer als een bezoeker uw website bezoekt, worden de bestanden die tezamen uw website vormen naar de gebruiker gedownload. Dat is dataverkeer en in tegenstelling tot al onze concurrenten krijgt u bij normaal gebruik van ons geen afrekening voor dataverkeer. De kosten voor dataverkeer zijn immers bij normaal gebruik bij onze prijzen inbegrepen. (Voorbeeld: U betaalt voor uw auto wegenbelasting. Of u nu veel of weinig van ons wegennet gebruik maakt, de prijs blijft gelijk!)

Echter, het is wel zo dat u zich op een virtuele server bevindt. Dit houdt in dat er nog vele andere websites op dezelfde server draaien. Het is dus een soort co-operatief. Het mag dan ook duidelijk zijn dat als één klant een onevenredig grote belasting van de server vraagt, deze klant dan moet verhuizen naar een ander account of, in sommige gevallen, zelfs een dedicated server moet installeren. Wij behouden ons het recht voor om een klant die onze server onevenredig zwaar belast, toch het gebruikte dataverkeer in rekening te brengen.

UltraNet houdt het dataverkeer in de gaten. Mochten wij merken dat u de server onevenredig hoog belast, dan nemen wij contact met u op en bespreken wat voor u de beste oplossing is.

<<< Terug naar de FAQ

 UltraNet. Betrouwbaar!
Ultranet logo
 © 2010 UltraNet Internet Services bv                 Beijert 20-A - 1411 RB Naarden - T: 035 6970230 - F: 035 6946861 - Email: info@ultranet.nl