UltraNet. Oplossingen voor webhosting en supersnel Internet toegang!
 3/18/19
   
   UltraNet FAQ

E-mail instellingen voor Macintosh gebruikers

Aangezien er veel meer gebruik wordt gemaakt van alternatieve e-mail programma's onder Macintosh gebruikers is het onmogelijk hier een volledig overzicht te geven van de instellingen voor elk programma. Hieronder staat een standaard instelling die voor de meeste gebruikers nog wel eens problemen kan opleveren. Maakt u gebruik van een Microsoft e-mail product, dan zijn de instellingen gelijk aan die voor een PC, klik dan hier.

Als u gebruik maakt van een e-mail programma waar maar één server adres kan worden ingevuld, dan moet u het volgende invullen (het voorbeeld gaat ervan uit dat u de admin gebruiker bent):

admin:uwdomein.nl%mail.uwdomein.nl

Als u meerdere e-mail adressen heeft en/of ook nog gebruik wilt maken van uw e-mail adres bij uw ISP, maak dan verschillende 'profiles' aan in uw mailprogramma.

In sommige mailprogramma's is het niet mogelijk een '@' teken in het log-in naam veld in te vullen. Gebruik dan het '%' teken i.p.v. het '@' teken.

<<< Terug

 UltraNet. Betrouwbaar!
Ultranet logo
 © 2010 UltraNet Internet Services bv                 Beijert 20-A - 1411 RB Naarden - T: 035 6970230 - F: 035 6946861 - Email: info@ultranet.nl